ePublicitate.ro
Agentie de Publicitate cu plata online
 
Prima pagina   |   Utilizare   |   Parteneri   |   Contact
Comanda Rapida ONLINE
de mica si MARE Publicitate

Adevarul
Anunt A-Z
Anuntul Telefonic
Bursa
Capital
Click
Curentul
Curierul National
Evenimentul Zilei
Gandul
Impact Publicitar
Jurnalul National
Libertatea
Pro Sport
Romania Libera
Ziarul Ziarul
Ziua

Preturile practicate de Agentia ePublicitate.ro sunt aceleasi cu cele ale tuturor agentiilor de publicitate.

Pentru comenzile de mare publicitate, preluam anunturile dvs. pe e-mail la
ePublicitate@yahoo.com

Cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi
Plata rapida

Conectare membrii

Utilizator
Parola
 

Vreau un cont !
Regasire Parola

Puteti comanda anunturi publicitare si fara a avea cont pe site-ul nostru, comandand direct din paginile publicatiilor din primul meniu.

Politici

Termeni de Utilizare
Reguli de Confidentialitate
Protectia Datelor cu Caracter Personal
Securitatea Tranzactiei

 

Site certificat PositiveSSL

 

Utilizarea site-ului ePublicitate.ro

 1. Crearea unui cont (pentru facilitarea unei viitoare comenzi), prin alegerea unui nume de utilizator si a unei parole in casuta Conectare.
  Se poate comanda publicitate si direct, fara crearea unui cont, prin alegerea numelui publicatiei dorite din casuta Publicatii, sau printr-un simplu click pe sigla acelei publicatii din prima pagina.
 2. Completarea datelor personale in cazul utilizarii unui cont se face o singura data si se salveaza automat pentru facilitarea utilizarilor viitoare.
  In cazul comenzii directe, fara cont, completarea datelor personale se va face la finalul comenzii.
  Aceste date vor aparea pe factura, chitanta, (cazul platii numerar), confirmari pe email.
 3. Se va deschide pagina publicatiei dorite si se va putea alege, tipul de publicitate dorit pentru acea publicatie mica, mare, supliment, internet, etc.
 4. Odata aleasa publicatia si tipul de publicitate se va trece la selectarea rubricilor, a numarului de aparitii, a editiei, a optiunilor suplimentare si se va apasa butonul Calculati.
 5. Se va deschide o pagina recapitulativa, unde de asemenea se vor putea face in continuare modificari si se va putea recalcula comanda, prin apasarea butonului Calculati. Prin validarea Comenzii de catre dumneavoastra, veti fi redirectionati spre pagina Modalitate de Plata.
 6. Confirmarea pe e-mail a comenzii, de catre AMA SERCOM SRL, prin trimiterea unei facturi proforma.
 7. Alegerea modalitatii de plata.
  In cazul platii cu Card sau sms Mobilis BRD veti fi transferati pe site-ul ePayment-ului, unde se vor completa datele necesare pentru validarea platii.
  In cazul platii prin virament bancar sau de trezorerie, va trebui sa contactati banca sau trezoreria dumneavoastra fizic, sau pe internet, sa completati OP (va rugam sa specificati pe acesta numarul comenzii dumneavoastra si data pentru evitarea confuziilor) si sa ne trimiteti o confirmare pe fax : 031 8105619 sau pe e-mail : ePublicitate@yahoo.com.
 8. Confirmarea pe e-mail a platii de catre GeCAD ePayment International SRL (unde comerciant este trecut AMA SERCOM SRL), in cazul platii cu Card sau sms Mobilis BRD, care se realizeaza instantaneu.
 9. Comanda se va trimite spre publicare, doar in momentul obtinerii confirmarii platii dumneavoastra.
  Va rugam sa tineti cont de acest lucru in momentul realizarii comenzii si sa nu alegeti un termen foarte scurt, daca modalitatea de plata nu este Card sau sms Mobilis BRD!
  In cazul platii cu Card sau sms Mobilis BRD, existand confirmarea in mod rapid, de asemenea va fi trimisa in cateva minute spre publicare
  In cazul platii prin OP (virament) confirmarea de catre HVB BANK sau trezorerie, se va realiza cel mai repede in urmatoarea zi lucratoare.
 10. Livrarea facturii si chitantei in cazul platii prin numerar la livrare se va realiza prin curier la adresa specificata de dumneavoastra.
  Comanda minima necesara NUMAI in cazul incasarii Numerar a comenzii la sediul dumneavoastra este de 100 RON pentru Bucuresti si 200 RON pentru alte localitati.
  Se vor utiliza serviciile unui curier rapid pentru a scurta timpul de la trimiterea comenzii prin internet pana la trimiterea spre publicare. Acesta va incasa contravaloarea comenzii (daca plata nu a fost realizata prin alta metoda de plata), si va prelua eventualele documente justificative.
  Daca trebuie trimisa doar o factura (in cazul platii prin alta metoda decat cea numerar), este posibil sa nu se utilizeze serviciile unui curier rapid.


Data incheierii comenzii de publicitate se considera data completarii formularelor, pe internet, pe site-ul ePublicitate.ro de catre utilizator.

Reducerile acordate anumitor persoane, se vor face pe baza actelor doveditoare, care vor fi inmanate curierului, in copie, la livrarea facturii.

Pentru ajutor la completarea comenzii de publicitate, va rugam sa ne contactati la
telefon : 0722.673.343 sau la e-MAIL : ePublicitate@yahoo.com sau Yahoo Messenger : ePublicitate

Publicitate

creditare.com.ro
Credite de nevoi personale cu si fara ipoteca
Credite Ipotecare


Publicitate in peste 70 site-uri

pensie-privata.ro
Planuri de pensii private
Planuri financiare pentru copii
Asigurari de Viata

Copyright © 2006 SC AMA SERCOM SRL.