ePublicitate.ro
Agentie de Publicitate cu plata online
 
Prima pagina   |   Utilizare   |   Parteneri   |   Contact
Comanda Rapida ONLINE
de mica si MARE Publicitate

Adevarul
Anunt A-Z
Anuntul Telefonic
Bursa
Capital
Click
Curentul
Curierul National
Evenimentul Zilei
Gandul
Impact Publicitar
Jurnalul National
Libertatea
Pro Sport
Romania Libera
Ziarul Ziarul
Ziua

Preturile practicate de Agentia ePublicitate.ro sunt aceleasi cu cele ale tuturor agentiilor de publicitate.

Pentru comenzile de mare publicitate, preluam anunturile dvs. pe e-mail la
ePublicitate@yahoo.com

Cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi
Plata rapida

Conectare membrii

Utilizator
Parola
 

Vreau un cont !
Regasire Parola

Puteti comanda anunturi publicitare si fara a avea cont pe site-ul nostru, comandand direct din paginile publicatiilor din primul meniu.

Politici

Termeni de Utilizare
Reguli de Confidentialitate
Protectia Datelor cu Caracter Personal
Securitatea Tranzactiei

 

Site certificat PositiveSSL

 

Reguli de ConfidentialitatePENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITESTI SI SA ACCEPTI IN TOTALITATE ACESTE REGULI DE CONFIDENTIALITATE CARE FAC PARTE INTEGRANTA DIN TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI.
VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA ESTI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

Definitii :
Utilizator - persoana care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc.)
Furnizorul sau operatorul de date sau ePublicitate.ro se refera la SC AMA SERCOM S.R.L care poate detine informatii despre Utilizator, ca si persoana fizica, pe care acesta le-a oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele si prenumele utilizatorului, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care se folosesc serviciile si produsele noastre (de exemplu: tipul publicitatii, publicatia aleasa, numarul de aparitii, ora, si orice alte informatii ce tin de serviciile Furnizorului).
Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
Nu se incadreaza in aceasta categorie informatiile referitoare la persoane juridice sau informatiile care au fost anterior facute publice cu acordul dumneavoastra, informatii care prin natura lor nu fac obiectul prezentelor Reguli de Confidentialitate.
Date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

1. Colectarea de date cu caracter personal
ePublicitate.ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Datele efectuarii platii online cu card sau prin sms MOBILIS, sunt culese pe site-ul ePayment.ro si trimise direct operatorilor Visa si MasterCard fara a fi stocate pe acest site partener.
Colectarea datelor cu caracter personal se face utilizand o conexiune criptata SSL, pe 128 biti, folosindu-se un certificat digital emis de RapidSSL, www.rapidssl.com.

2. Utilizarea informatiilor furnizate de Utilizator
Informatiile despre Utilizator pot fi folosite de Furnizor doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor, cum ar fi:
2.1. procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra;
2.2. oferirea de produse si/sau servicii catre Utilizator;
2.3. completarea comenzii dumneavoastra de publicitate a facturii si a chitantei in cazul platii numerar;
2.4. solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre Utilizator;
2.5. realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor Furnizorului si ale distribuitorilor sai;
2.6. contactarea utilizatorului (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon sau orice alt mijloc de contact) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Furnizorului si ale distribuitorilor nostri (in cazul in care nu s-a specificat contrariul);

3. Distribuirea informatiilor cu caracter personal
3.1. Furnizorul are dreptul sa distribuie aceste informatii despre dumneavoastra catre terti, daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru :
a) conformarea la cerintele legii;
b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC AMA SERCOM SRL si ale site-urilor sale web;
c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.
Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.
ePublicitate.ro nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

4. Cont de utilizator, parola si securitate
Pe acest site se poate comanda Mare si mica publicitate in marile publicatii din Romania si pe site-urile acestora, atat cu ajutorul crearii unui cont de utilizator (pentru facilitatea completarii unei viitoare comenzi) cat si fara crearea unui cont de utilizator, printr-un acces rapid.
In cazul utilizarii unui/unor cont(uri) de utilizator, sunteti singurul responsabil de pastrarea caracterului confidential a conturilor dumneavoastra, a parolelor si a tuturor actiunilor care pot fi facute in conturile dumneavoastra si/sau a utilizarii parolelor dumneavoastra.
Astfel va angajati sa informati imediat SC AMA SERCOM SRL de orice utilizare neautorizata a contului si/sau a parolei dumneavoastra si sa va asigurati ca dupa fiecare utilizare v-ati deconectat in mod corect.
SC AMA SERCOM SRL nu va putea fi declarata responsabila de eventuale pierderi si/sau daune survenite in cazul nerespectarii obligatiilor acestui paragraf.
Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre solutia ePublicitate.ro, este periodic analizata din punctul de vedere al securitatii.

5. Rezolvarea eventualelor conflicte
Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane.
In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SC AMA SERCOM SRL.
In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila, in termenul precizat anterior, se va apela instanta judecatoreasca.

Aceste declaratii astfel mentionate, sunt in concordanta cu cele din Termeni si Conditii de Utilizare din care fac parte integranta.

Publicitate

creditare.com.ro
Credite de nevoi personale cu si fara ipoteca
Credite Ipotecare


Publicitate in peste 70 site-uri

pensie-privata.ro
Planuri de pensii private
Planuri financiare pentru copii
Asigurari de Viata

Copyright © 2006 SC AMA SERCOM SRL.